Kombinerte Curling og Golf cup

Hedmarken curlingklubb og Atlungstad Golfklubb ønsker velkommen til historiens (??!!!) aller første kombinerte Curling og Golf cup

 

Hedmarken curlingklubb og Atlungstad Golfklubb ønsker velkommen til historiens (??!!!) aller første kombinerte Curling og Golf cup 2 og 3 september. Vi har , så langt , ikke vært i stand til å finne et tilsvarende arrangement i Europa de siste årene. 
Påmelding er åpen og stenges Søndag 20 august. 

På grunn av det utradisjonelle turneringsformatet så har vi nødt til å utarbeide  et helt nytt sett med regler . Vi gjør oppmerksom på at deler av reglene kan bli endret før turneringsstart.
Turneringen er åpen for inntil 24 to-manns lag som skal spille Curling etter mixed- doubles regler og golf etter Texas scramble regler. To”manns” lagene kan bestå av 2 menn, 2 kvinner eller en kombinasjon av begge kjønn. 
Den foreløpige spilleplanen er: Fredag ettermiddag- kveld 2 curlingkamper på alle lag med 6 omganger som spilles i Stange Curlinghall. Første curlingkamp kan bli så tidlig som kl 13.00 på Fredag hvis spillefeltet fylles opp av 24 lag. Vi bruker det modifiserte Schenkel systemet hvis kun første curlingkamp er forhånds bestemt. 
Lørdag morgen kl. 0830 er det shot- gun start på Atlungstad golfbane hvor 2 og 2 to – manns lag spiller i samme flight. Disse bytter motstander etter 9 hull. På den måten får man 2 tellende golf runder i løpet av formiddagen. Lørdag ettermiddag spilles det så de siste 2 curlingkampene i denne turnering.  På Lørdag kveld vil det bli arrangert en sosial sammenkomst for alle spillere. 
På søndag spilles en siste runde med golf fra ca kl 1030 og  hvor alle kamper blir plasseringskamper dvs at resultatlisten fra Fredag og Lørdag legges til grunn og at lag  nr 1 og lag nr. 2 møtes, lag nr 3 og 4 møtes osv i sine respektiv flighter.
Mere informasjon om denne turneringen vil . Prisen pr lag er satt  til kr 2500 pr lag og dette dekker da selvsagt både curling og golf delen av turneringen .
Se mere info www.hedmarkencurling.no . Kontakt tel 4161 1010 eller Mailpost@hedmarkencurling.no


Flg oss

Logg inn

Banestatus

Foto: Gunn Karin Siri

Banen er åpen!

Vi har fått hjertestarter på Atlungstad GK

Takket være Eika Forsikring har vi fått hjertestarter på Atlungstad.

Eika Forsikring har bidratt til å øke sikkerheten og tryggheten for alle våre medlemmer og ikke minst våre besøkende på banen.

Hjertestarteren befinner seg i klubbhuset.

www.eika.no