Kjell, Gustav, Christina og Tore vant Pink Cup

Ikke nok med at Atlungstad samlet in 130.000 kr i sommer, laget gikk og vant landsfinalen på Oslo! Stort grattis!

Atlungstad Golfklubb vant Pink Cup

Samlet inn over 130.000 til brystkreftsaken. Vant landsfinalen på Bogstad.

I 2018 samlet norske golfklubber inn nærmere 1,4 millioner kroner til brystkreftsaken gjennom egne Pink Cup-turneringer i klubbene. Atlungstad Golfklubb var den klubben som samlet inn nest mest av landets 180 golfklubber med over 130.000 kroner.

Det kvalifiserte til deltakelse i landsfinalen som i år gikk på Oslo Golfklubb (Bogstad) søndag 17. september.

Her klinket like gjerne Atlungstad-golferne til med seier etter sterkt spill av Kjell Ivar Kringsjå, Bjørn Gustav Kringsjå, Christina B. Kringsjå og Tore Jensen.

 Klubben vil nå få tilbud om å være vertskap for neste års landsfinale.

 - Norske golfklubber og Kreftforeningen har samarbeidet om Pink Cup helt siden 2008, og i alle år har vi latt oss imponere over entusiasmen og engasjementet norske golfere har vist til støtte for brystkreftsaken. Golf-Norge har bidratt med rundt 12 millioner til brystkreftforskning siden oppstarten, og vi er takknemlige og ydmyke for all støtte og alle bidrag, sier Marit Sophie Egge i Kreftforeningen.

Stort takk til kommiten som gjorde dette mulig

Klubben vil og rette et stort takk til hela Pink Cup kommiten som samlet in penger, premier og annet og gjorde dette til at Atlungstad ble med på "Pink Cup kartet".

Dette skrev Kjell på vår facebookside etter seieren: "Takk til en utrolig bra komité som gjorde at vi kunne spille finale. Håper dere står på like mye neste år også slik at klubben kan stille et lag på hjemmebane i finalen. OGK gjorde ikke det i år.
Dere er superbra!!"


Flg oss

Logg inn

Banestatus

Foto: Randi Wangen

BANEN ER ÅPEN 

RANGEN ER ÅPEN, BRUK 20-KRONINGER, BALLKORT, OG NÅ OGSÅ BANKKORT.

Vi har fått hjertestarter på Atlungstad GK

Takket være Eika Forsikring har vi fått hjertestarter på Atlungstad.

Eika Forsikring har bidratt til å øke sikkerheten og tryggheten for alle våre medlemmer og ikke minst våre besøkende på banen.

Hjertestarteren befinner seg i klubbhuset.

www.eika.no