Nytt Æresmedlem i Atlungstad GK

Knut Hornfjeld Melby ble på årsmøtet hedret for sin iherdige dugnadsinnsats på klubben.

Atlungstad Golfklubb fikk onsdag et nytt æresmedlem. Knut Hornfjeld Melby ble hedret for sin iherdige dugnadsinnsats gjennom mange år. Styreleder, Kjell Kringsjå, presenterte Knut sitt arbeid og engasjement med følsomhet. Administrasjonen føyer seg inn i rekken av gratulanter.

Det er veldig mange i Atlungstad som hadde fortjent mer oppmerksomhet i forhold til den entusiasmen de fremviser. Mer enn 100 av våre medlemmer bidrar med innsats og kompetanse, om ikke daglig så veldig ofte. Knut sitt engasjement overgår langt det en kan forvente av et aktivt medlem. Uansett når vi trenger hjelp med det elektriske her på klubben så står Knut klar med beltet på – det er bare å ta av seg hatten. 

Atlungstad Golf tar nye kliv hver eneste dag, takket være Knut og alle dere andre frivillige som med stolthet gir av sin fritid. Vi gratulerer igjen samtidig som vi ærbødigst takker for den innsatsen som allerede er nedlagt.

Admin


Flg oss

Logg inn

Banestatus

Foto: Randi Wangen

BANEN ER ÅPEN 

RANGEN ER ÅPEN, BRUK 20-KRONINGER, BALLKORT, OG NÅ OGSÅ BANKKORT.

Vi har fått hjertestarter på Atlungstad GK

Takket være Eika Forsikring har vi fått hjertestarter på Atlungstad.

Eika Forsikring har bidratt til å øke sikkerheten og tryggheten for alle våre medlemmer og ikke minst våre besøkende på banen.

Hjertestarteren befinner seg i klubbhuset.

www.eika.no