Henrik Lunde Røste vant på Srixon Tour på Sola!

Første vinsten for Henrik på Norges høgste juniortour, men helt sikkert ikke den siste!

Etter en god sesongstart for våre flinke juniorer forrige helg dro Henrik Lunde Røste, Lasse Børresen Vindfallet og Linus Østberg Pettersen til Stavanger for å spille årets første Srixon Tour. Srixon Tour er der Norges beste juniorer konkurrerer under sesongen og du må kvale in. Dette har gutta klart!

Etter første dagen var det Henrik som var i topp etter at ha gått banen på et under banens par, 71 slag. Han fortalte sin trener (Monica) at han sklei på utslaget på hull 17 og fikk derfor en dobbelbogey. I øvrigt var han veldig fornøyd med starten på konkurransen. 

På søndag gikk Henrik ut i lederball og spillte stabilt hele runden og kom inn på ett over banens par og vant med hele 3 slag før Oslo GK:s Peter Mikalsen. Fantastisk prestasjon av Henrik (kun 14 år) som nå klokker in runder under og på par i starten av denne sesongen! 

Gratulerer så mye Henrik til din første vinst på Srixon Tour! (og sikkert ikke den siste) Vi på klubben er stolte! (spesielt Monica som er Henriks trener) 

Linus og Lasse har fått mye erfaring under denne helgen slutta på 11:e og 13:e plass. Ikke helt fornøyde med spillet, men bra læring for resten av sesongen. Stå på videre gutter. 

Henrik, Lasse og Linus er gutter som altid er på golfklubben, har høye mål med sin golf og jobber hart for å bli så gode som mulig. De både trener og spiller så ofte de kan og de er gode representanter for Atlungstad Golf. 

Resultater...... 

 


Flg oss

Logg inn

Banestatus

Foto: Randi Wangen

BANEN ER ÅPEN 

RANGEN ER ÅPEN, BRUK 20-KRONINGER, BALLKORT, OG NÅ OGSÅ BANKKORT.

Vi har fått hjertestarter på Atlungstad GK

Takket være Eika Forsikring har vi fått hjertestarter på Atlungstad.

Eika Forsikring har bidratt til å øke sikkerheten og tryggheten for alle våre medlemmer og ikke minst våre besøkende på banen.

Hjertestarteren befinner seg i klubbhuset.

www.eika.no