Greenkeeper

Greenkeeper

Vår greenkeeperavdeling består av 7 staute karer. Stefan Sandegård har de siste tre årene vært vår greenkeeper. I den faste staben finner vi Dan Hagen, Marek Oberda, Cezary Wielgos og Leif Andreassen. Alle bortsett fra Cezary var med oss i 2013, flere av de andre har vært med i mange år allerede. Det er alltid trygt med kontinuitet i arbeidsstokken når det handler om banedriften, det er mange operasjoner som krever god erfaring.

Atlungstad Golf satser mer på banedriften enn tidligere år. God økonomi de siste årene gir oss muligheten til nettopp dette. Så får vi håpe at satsingen gir resultater og at vi kan presentere et enda bedre produkt i sesongene som kommer.

Greenkeeperstaben håndterer også prosjekter på utsiden av selve baneanlegget, herunder tilrettelegging for såing av plener, div ryddeprosjekter samt annet forefallende arbeid. Ta gjerne kontakt om du trenger hjelp.


Flg oss

Logg inn

Banestatus

Foto: Randi Wangen

BANEN ER STENGT FOR SESONGEN! 

RANGEN ER ÅPEN, BRUK 20-KRONINGER, BALLKORT, OG NÅ OGSÅ BANKKORT.

Vi har fått hjertestarter på Atlungstad GK

Takket være Eika Forsikring har vi fått hjertestarter på Atlungstad.

Eika Forsikring har bidratt til å øke sikkerheten og tryggheten for alle våre medlemmer og ikke minst våre besøkende på banen.

Hjertestarteren befinner seg i klubbhuset.

www.eika.no