Overnatting

Hotel

Vår samarbeidspartner tilbyr hotellovernatting til spesialpris. Dette er en samarbeidspartner som kan golf, som selv har ansatte som spiller golf og som kjenner golf-kundene sine behov. Vår samarbeidspartner er valgt på grunn av deres kompetanse og ikke minst på grunn av deres interesse for golfsporten og Atlungstad Golf.

Ved henvendelse til vår samarbeidspartner, ikke nøl med å informere om at du har gjort ditt valg ved å lese informasjonen på Atlungstad Golf sin hjemmeside - det kan godt være at du, hvis mulig, får enda bedre service nettopp på grunn av dette.

Lykke til og velkommen som "besøkende", både til vår samarbeidspartener og til Hamar by.

Clarion Collection Hotel Astoria
Torggata 23, 2317 Hamar
62 70 70 00
 

Bobil

Det finnes muligheter for bobilparkering. Vi har strøm og flotte garderober.


Overnatting

Fjetre Gård

Kårhuset, fra 1700-tallet er restaurert. Huset brukes som overnattingssted med selvhusholdning eller med frokost.

Vi er nærmeste overnattingssted til Atlungstad Golf, og det er gangavstand til Driving Range og banen. Stor parkeringsplass.

Huset har 12 sengeplasser fordelt på 6 rom. Det er inndelt slik at det er to enkle senger på rommet og håndvask på hvert rom.
Det er bad på gangen, i 1 etg og i 2 etg. Oppholdsrom med salonger i 1 og 2 etg. 30″ Tv med parabol i egen stue og trådløst internett på alle rom.

Huset har også et fullt utstyrt kjøkken, så her vil det være muligheter for å kunne besørge alle måltider selv.

Overnatting : 2-12 personer.

Bestilling på lunch eller middag: 6-25 personer.

Vi vil få ønske dere velkommen til gards! Her vil du kunne få en god opplevelse gjennom hele ditt besøk. Autentisk, hjemmelaget, rolig og uformell atmosfære


Overnatting

Scandic Elgstua og Scandic Central i Elverum


Overnatting

Staur Gård

I naturskjønne omgivelser, ved Mjøsas bredder, ligger tradisjonsrike Staur gård. I en herskapelig atmosfære ønsker vi velkommen til konferanser, bryllup og andre begivenheter, sommer som vinter. Gården har sentral beliggenhet. Kun 10 minutter fra Hamar, 60 minutter fra Gardermoen, 80 minutter fra Oslo, og 6 km fra Atlungstad Golfklubb.

 

På Staur Gård har vi 30 rom, med til sammen 50 sengeplasser, fordelt på fem bygninger. Alle rommene har høy standard og innredet i en bonderomantisk stil som tar deg 150 år tilbake i tid.

 

Staur Gård er et godt alternativ for større og mindre grupper som vil oppleve alt Eventyrlige Stange Vestbygd har å by på.

 

I overnattingen er frokost inkludert og du vil kunne nyte vår deilige frokostbuffèt i vår spisestue med fantastisk utsikt over Mjøsa!

 

Vi serverer også lunsj og middag, men dette må forhåndsbestilles.

 

Ta kontakt på vertskap@staur.no eller ring oss på telefon 41 57 12 22 for mer informasjon.

 

www.staur.no


Overnatting

Tangenodden Camping

Idyllisk beliggende ved Norges største innsjø, Mjøsa.

24 km sør for Atlungstad Golf, 60 km nord for Oslo Airport Gardermoen, 100 km nord for Oslo finner du Tangenodden Camping beliggende på solsiden i naturskjønt område ved Mjøsa.

Overnatting i høy standard campinghytter. Oppstillingsplasser for campingvogner, bobil og telt. Båtmarina, fin badestrand med Mjøsas beste badetemperatur. Gode muligheter for vannaktiviteter, fiske og vandring.

Nyt vår anerkjente pizza eller andre enkle retter og forfriskninger (øl og vinrett) ved vår uterestaurant.

Det er kun 20 min. kjøretur til golfbanen gjennom vakre Stange vestbygd.

 

Velkommen

www.tangenodden.no

info@tangenodden.no


Flg oss

Logg inn

Banestatus

Foto: Randi Wangen

BANEN ER STENGT FOR SESONGEN! 

RANGEN ER STENGT FOR SESONGEN!

Vi har fått hjertestarter på Atlungstad GK

Takket være Eika Forsikring har vi fått hjertestarter på Atlungstad.

Eika Forsikring har bidratt til å øke sikkerheten og tryggheten for alle våre medlemmer og ikke minst våre besøkende på banen.

Hjertestarteren befinner seg i klubbhuset.

www.eika.no