1. Skip to navigation
  3. Skip to sidebar

Dame

Avslutningsmiddag på Pepperkverna

Sett av 26. november, da skal vi ha avslutningsmiddag på Pepperkverna for alle damene i Atlungstad golf.

Jeg kommer tilbake til tidspunkt

Wenche 27.10.13

Treningen for i år er over

Da er treningen med Pàr over for i år, så jeg vil takke de som har brukt denne anledningen hver tirsdag ril å forbedre sine ferdigheter. Dessverre var det såpass få som møtte opp på disse tirsdagene, så vi gikk underskudd på dette i år. Vi håper derfor at flere ønsker å være med til neste år, og vi er veldig spente på hvem som blir pro på Atlungstad neste sesong.

Wenche 3.10.13

Tove Liberg fikk hole in one 24.09.2013

Tove fikk hole in one på hull 16 i dag, og vi gratulerer masse :-)

Wenche

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fantastisk dametur til Sunne GF 20.-22.09.13

Det ble en helt fantastisk golftur til Sunne denne helga, både værmessig og humørmessig :-)

Vi var 20 stk "jenter" som samlet oss i biler og dro på tur for første gang i historien siden Atlungstad GK ble opprettet, og jeg må si dette virkelig fristet til gjentagelse. Det var mange som ikke kjente hverandre fra før, men etter denne helgen, kjenner vi hverandre alle 20 som var med. Vi koste oss med lunch på klubbhuset lørdag, før vi gikk 18 hull, for så å samles til en herlig middag med god stemning rundt bordet. Søndag avsluttet vi turen med nye 18 hull, før vi snudde nesen hjem med mange artige øyeblikk både på og utenfor banen.......

Siste treningskveld i kveld 10.09.13

Det er siste treningskveld i kveld, og det blir putting med Pär fra kl 17.00 til 17.30 ved klubbhuset. Etter treningen, blir det servert pølser til alle fremmøtte damer :-). Etter det, kan de som ønsker, gå 9 hull.

Takk for flott insats på trening.

September 2013

Ladies A.C. 2013

Det ble en fantastisk lørdag med nydelig vær og mange blide golfspillere. Fantastisk interesse for denne turneringen/festen, og i år var vi 45 par som var med :-) Takker alle som gjorde en kjempeinsats for å få til denne dagen.

Dametur til Sunne golfklubb

Fredag 20.09. til søndag 22.09.2013

Det er to valgmuligheter for overnatting:

1. Selma Lagerløf Quality Hotel, kr 1545,- pr person, og kr 300,- i tillegg for enkeltrom pr natt. Denne prisen inneholder følgende: To overnattinger, to store frokostbuffeer, to greenfee, fri parkering og fri tilgang til internett via Wifi
  1. 6 manns campinghytte på Sunne SweCamp Kolsnäs, kr 1650,- pr hytte, delt på antall, men da kommer greenfee på kr 350,- pr dag, og mat til frokost i tillegg.

Hotellet og campingplassen ligger rett overfor hverandre, og banen ligger 5 min kjøring fra der vi bor.

Damegruppen spanderer 2-retters middag/buffe lørdag kveld på hotellet, men drikke må hver og en betale selv.

Jeg håper at dette tilbudet er fristende og at mange vil være med på tur J. Det hadde vært hyggelig å kunne treffes litt utenom vårt eget klubbhus, og kanskje blitt litt bedre kjent.

Påmeldingsfristen er 06. september 2013.

Send mail til alfeia@wachek.no for påmelding så snart dere har bestemt dere. Her er det viktig å få påmeldingene så tidlig som mulig på grunn av booking av rom, og bestilling av greenfee.

juni 2013

Jeg ser det tar litt tid å få opp denne siden igjen. Da benytter jeg anledningen til å takke alle positive og trivelige damer som deltok i damegruppa! Det var utrolig hyggelige 7 år jeg fikk holde på med damegruppa. En spesiell takk til Pär som tålmodig lærte oss om og om igjen hvordan vi skulle holde kølla og svinge armer og hofter. Jeg lærte noe hver tirsdag i 7 år!

Hilsen Olaug