Junior og Elite

Aktiv juniorgruppe

Vi har en aktiv juniorgruppe på Atlungstad. Alt fra 4-5 åringer til 20 åringer som trener aktivt og spiller konkuranser. Vi vil alltid ha med flere juniorer, så har du en som vil begynne så er det bare å ta kontakt med Monica på monica@atlungstadgolf.com 

Vi har ca 40 juniorer i trening fordelt på 4 grupper.

Elite

Elite gruppe på Atlungstad, er de som er i alderen 14-20 år, eller har lavt nok hcp til å konkurrere og trene aktivt. De trener individuelt med pro på mandager, har gruppetrening på onsdager, og spilletrening med pro på torsdager.

Rekrutt

Rekrutt gruppa er juniorene i alderen 13-16 år. De har trening hver tirsdag og har spilletrening på torsdager. Mange av våre rekrutter har begynt å spille turneringer, mens noen av de kun er med på treninger.

Aspirant

Våre aspiranter er i alderen 9-12 år. De leker og har det gøy med golf. De trener hver onsdag og spiller på korthullsbanen på torsdager. I denne gruppen begynner vi litt med instruksjon, men viktig å ha det gøy med golfen.

Golfmoro

Denne gruppen er for de yngste i Atlungstad. Her er de fra 5-9 år. I denne gruppen er det viktigste å ha det moro med golfen. Her trener de for å klare de ulike golfmerken og blir kjent med korthullsbanen.

Atlungstad Junior Camp

Vi gjør favoritt i reprise og arrangerer Junior Camp for alle juniorer som vil være med! Dette foregår i uke 27 og vi kommer å ha masse golf, trening, konkuranser og mye moro! Så bli med da vel!!

Priser og Treningstider 2017

Treningstider Priser
Elite 19+ Dag og tid kommer. 1750 kr
Elite Mandag ind, onsdag kl. 17-1815, torsdag kl. 17-19   4000 kr
Rekrutt

Tirsdag kl. 1830-1920, torsdag kl. 17 (Store banen) 

 2000 kr
Aspirant Onsdag kl. 18-1850, torsdag kl.17 (korthullsbanen)  2000 kr
Golfmoro  Mandag kl. 18-1850, torsdag Kl. 17 (korthullsbanen)  1500 kr

I 2017 satser AGK enda mer på junior og elite spillerene i klubben. Vi har økt tider på alle grupper og nå får også de yngste med leder på banen.

Elite 19+ er nytt av året og det er for de flinke spillerene i klubben som er over 19 og fortsatt vil trene og konkurrere. 

Elite trener ind. med trener mandager, gruppe trening 1t 15 min på onsdager og har spilletrening i 3 timer på torsdager.

Rekrutt trener tirsdager i gruppe og har spilletrening 1 time på torsdag med leder på den store banen.

Aspirant trener onsdager og spilletrening 1 time torsdag, på den lille banen, med leder.

Golfmoro har trening mandager og spilletrening 1 time torsdag med leder.


Flg oss

Logg inn

Banestatus

Foto: Gunn Karin Siri

Banen og rangen er stengt for sesongen.

Velkommen tilbake sesongen 2018! 

Vi har fått hjertestarter på Atlungstad GK

Takket være Eika Forsikring har vi fått hjertestarter på Atlungstad.

Eika Forsikring har bidratt til å øke sikkerheten og tryggheten for alle våre medlemmer og ikke minst våre besøkende på banen.

Hjertestarteren befinner seg i klubbhuset.

www.eika.no