Seniorgolf

Seniorgruppa

Seniorene har sin egen gruppe

Hver torsdag morgen 08:30 samles vi til en liten -9- hulls stableford-turnering med start klokken 09;00.     Siste torsdag i måneden bytter vi ut den individuelle knivingen til fordel for en en scramle turnering med tilfeldig sammensatte lag og mye gøy.

Det forteller nok litt om interessen at de fleste dukker opp i god tid før halv ni for å få seg en kopp kaffe og kunne skravle litt med "kollegaene".  Det er stadig stigende antall deltager og vi ligger nå på rundt 30 personer hver gang. De 3 beste får t.o.m. premie,   Vi slenger en femtilapp i felleskasse slik at det går rundt.  

Det blir et flott, vennlig og lystbetont miljø av dette.

Seniorene betyr mye for klubben.

Seniorene utgjør en viktig del av medlemsmassen i klubben.   Seniorer har sikkert noe bedre tid enn medlemmer fra barnefamilier og ungdom.  Det ser vi på anlegget som fremstår bedre og bedre dag for dag.  Klubben har mange ildsjeler som går i bresjen og bygger, maler, tynner skog og bedriver et enormt dugnadsarbeide på banen. 

I løpet av siste året har vi fått startbod, venteskur for ungdom som venter på skyss og tak over drivingrangen. Skogen langs hull 18 er tynnet kraftig og mer skal tas.   Svære trær er tatt ned både ute på banen og foran terrassen.

Seniortrening

Nå tilbyr våre PGA proer trening for alle seniorer i klubben til et veldig gunstig pris. Pris 50 kr/tillfelle og det er drop-in.

Treningstider

Onsdager kl. 10.00 - 10.50

Du betaler nede i proshopen eller direkte til din pro på plass. 

Trening:

Program for treningen 2019:

21/8 Putt - Fokus på lengdekontroll treffes på greene ved klubbhuset

28/8 Spare slag rundt greenen - Up and down trening :-)

4/9 Trene som du spiller

11/9 Driver - langt og rett

18/9 Fokus på bedre balltreff

 

Velkommen skal dere alle være!

 

Velkommen alle sammen!


Flg oss

Logg inn

Banestatus

Foto: Randi Wangen

BANEN ER STENGT FOR SESONGEN! 

RANGEN ER ÅPEN, BRUK 20-KRONINGER, BALLKORT, OG NÅ OGSÅ BANKKORT.

Vi har fått hjertestarter på Atlungstad GK

Takket være Eika Forsikring har vi fått hjertestarter på Atlungstad.

Eika Forsikring har bidratt til å øke sikkerheten og tryggheten for alle våre medlemmer og ikke minst våre besøkende på banen.

Hjertestarteren befinner seg i klubbhuset.

www.eika.no