Proshop

Velkommen til Østlandets beste Proshop - Golfstore Atlungstad

Her på Atlungstad har vi Østlandets beste proshop. Vi har et stort utvalg av sortiment, samt veldig kunnige mennesker som hjelper deg å velge rett utstyr så golfen blir enda mer morsom! Kom innom for en hyggelig prat, eller et godt kjøp!

NÅ ER VI EN DEL AV GOLFSTOREKJEDEN

Fra og med 2017 er vår proshop en del av Golfstore! På 35 år har Golfstore vokst jevnt og er nå Europas største faghandelskjede innenfor golf – 231 Golfstore-pros og Golfstore-butikker i seks land; Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Tyskland og Østerrike. En kjede som består av entusiaster som brenner for golf. Din golf.


God fagkunnskap
Alle er PGA-utdannet teaching pros, som står for god fagkunnskap innenfor alt som har med golf å gjøre. Fra trening og undervisning til kyndig rådgiving og profesjonell testing av golfutstyr – Custom Fitting Lessons.

Rett plass
Du finner oss alltid der hvor du spiller – på banen, på driving rangen og på øvelsesgreenen. Hvor ellers?

Utvalgt sortiment
Vi har et svært kvalifisert sortimentsutvalg som går gjennom hele utvalget på golfmarkedet og velger ut det beste og mest prisgunstige hvert år. Det slipper du.

Garantert Lav Pris
Med 231 Golfstore-butikker er vi Europas største innkjøpere av golfutstyr. Det gjør at vi kan presse innkjøpesprisene og gi deg Garantert Lav Pris på hele sortimentet vårt.


Flg oss

Logg inn

Banestatus

Foto: Randi Wangen

BANEN ER STENGT FOR SESONGEN! 

RANGEN ER ÅPEN, BRUK 20-KRONINGER, BALLKORT, OG NÅ OGSÅ BANKKORT.

Vi har fått hjertestarter på Atlungstad GK

Takket være Eika Forsikring har vi fått hjertestarter på Atlungstad.

Eika Forsikring har bidratt til å øke sikkerheten og tryggheten for alle våre medlemmer og ikke minst våre besøkende på banen.

Hjertestarteren befinner seg i klubbhuset.

www.eika.no