AGK Eclectic

AGK Eclectic

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ønsker velkommen til ny sesong med turneringen AGK Eclectic!

«Eclectic» (uttales eklektik, ja...) er en turneringsform hvor det gjelder å «sanke» best mulig score på hvert hull gjennom flere runder. Selv en dårlig runde, men med bra score på ett hull, kan da heve totalscoren din.

Jo tidligere du melder deg på, desto flere runder å gjøre det på!

Premiering

Premieutdelingen vil skje i for-bindelse med avslutnings-turneringen. Premiering til de 6 beste! Det vil bli ekstrapremie til den spilleren som har flest registrerte runder (beregnes om til 18-hulls runder, dvs at to 9-hulls runder telles som èn runde)!

Turneringsbestemmelser

Turneringen er kun åpen for Atlungstads medlemmer. Maks tillatt hcp er 36. (Spillere med klubb-hcp 37-54 må altså spille med hcp 36.) Valgfritt utslagssted. Man mottar slag iht. slopetabellen.

Alle registrerte runder må være spilt på Atlungstad i perioden fom 1. mai tom 30. sep. Kun runder f.o.m. din påmeldingsdato kan benyttes, hvis påmelding skjer etter 1. mai. Både 9- og 18-hullsrunder kan benyttes. Ved 9-hullsrunder må de ikke-spilte 9 hull registreres som stryk i Eclectic -tast inn score som gir 0 poeng på hvert hull. (I Golfbox registreres både 9- og 18-hulls runder på vanlig måte.) Alle scorekort skal også være registrert som "hcp-tellende" runder i Golfbox!

NB! Det er ingen link mellom Golfbox og www.golfporten.no Score fra andre turneringer på AGK kan benyttes, og den trenger ikke registreres i Golfbox på nytt. Husker du ikke markørs navn, skriv navnet på turneringen. Sammenlagt nettoscore beregnes ut fra 3/4 av gjennomsnitt mottatte slag for alle dine registrerte runder. Det betyr at nettoscore kan endre seg når handicapet ditt endrer seg.

Påmelding

Startkontingenten er kr 300,-. Da kan du spille og registrere så mange runder du vil. For å delta må du melde deg på for å få tildelt passord som gir deg tilgang til å registrere scorekortene dine. Husk å oppgi medlnr, epost og tlfnr. De som har deltatt før, kan bruke tidligere brukernavn og passord.

Registrering av scorekort gjøres på www.golfporten.no eller ved å bruke linken på vår hjemmeside. Alle scorer bør legges inn fortløpende. Påmelding til: ggr@hamjern.no  Startkontingenten betales til 1822.14.64660, alternativt betaling i proshop. Betalingen merkes «Eclectic».

Ved evt spørsmål, ta kontakt med turneringsleder Gorm Grøndahl: Telefon: 95 90 37 29

LYKKE TIL !!


Flg oss

Logg inn

Banestatus

Foto: Gunn Karin Siri

BANEN ÅPEN

Vi har fått hjertestarter på Atlungstad GK

Takket være Eika Forsikring har vi fått hjertestarter på Atlungstad.

Eika Forsikring har bidratt til å øke sikkerheten og tryggheten for alle våre medlemmer og ikke minst våre besøkende på banen.

Hjertestarteren befinner seg i klubbhuset.

www.eika.no